Zondag 14 januari: Nevelo 1 - Steensel 1

Ook Nevelo 1 is deze week weer begonnen aan de hervatting van het seizoen. Na een kerstvakantie is het weer zaak om de condities weer op peil te krijgen om het voetbalseizoen succesvol te kunnen hervatten. Aanstaande zondag staat de eerste oefenwedstrijd van het kalenderjaar 2018 op het programma. Ons vlaggenschip oefent in eigen huis tegen de mannen van Steensel. De aftrap staat gepland om 12:30 uur. Entree is gratis!

Oefenwedstrijd:
Nevelo 1 - Steensel 1