FUSIEFLITS: Workshop woensdag 16 mei a.s.

Bron: Facebook

Onlangs zijn wij, leden van de drie verenigingen een werkgroep gestart. Wij zijn verantwoordelijk voor het creëren van een nieuwe identiteit voor onze fusieclub. Eenheid is bij ons het sleutelwoord, wij willen zoveel mogelijk mensen betrekken in ons proces, zodat we het bestuur een goed plan kunnen presenteren.

De eerste stap was gezet, doormiddel van de enquête die alle leden van RKSV Oisterwijk, SV Nevelo en RKSV Taxandria hebben ontvangen. Ruim 600 respondenten hebben hier gehoor aan gegeven. De volgende stap is aangebroken. We gaan onze krachten bundelen door een workshop te organiseren. Dit is de ideale gelegenheid om jouw mening te laten gelden!

Deze workshop vindt plaats op woensdag 16 mei a.s. om 19:30 uur in de kantine van SV Nevelo. Op deze avond verdelen we de aanwezigen in groepen, die onder onze begeleiding, de tijd en ruimte krijgen om een mooi voorstel te creëren.

Wij willen benadrukken dat deze avond geen vergadering is, maar een echte workshop. Hierbij vinden wij het belangrijk dat elke mening telt. Wij hopen op jullie enthousiasme middels een goede vertegenwoordiging, want nogmaals dit is jouw kans om je inbreng te hebben in de nieuwe fusieclub.

Ben jij erbij? Stuur dan een mailtje naar fusiecluboisterwijk@gmail.com om je aan te melden. Zo kunnen wij rekening houden met de opkomst en de avond in goede banen leiden.

Met vriendelijke groet,

Commissie ‘nieuwe clubnaam, logo en kleuren’