Zeer geslaagd Rood Wit feest

Afgelopen zaterdagavond vond het rood wit feest plaats bij Nevelo. De kantine was prachtig mooi aangekleed en de vrijwilligers stonden klaar om er een fantastische avond van de maken. De sfeer zat er meteen goed in dit door de fantastische muziek van disco Rick Light. De avond werd verder opgeluistert door een 4-tal zangers die met hun zeer goede stemmen de mensen er toe aanzette om de voetjes van de vloer te gooien. Tussendoor werd Huub Pennings door de selectie in de vertegenwoordiging van Bert v.d. Snepscheut nog even in de bloemetjes gezet en ontving hij een aandenken voor al die jaren die Huub in de senioren heeft gestopt.

De avond kon natuurlijk alleen maar mogelijk worden gemaakt door die mensen die wederom hun vrije tijd hebben opgeofferd voor de vereniging.

De organisatie was in handen van Gijs Verkuijl, Chiel van Dijen en Harrie van der Klink. Hennie van Opstal en Peter van Gils waren de vrolijke bartenders tijdens deze avond, Marion Pagie zorgde voor de inwendige mens. Karin Vermeulen en Marion Op 't Hoog verkochten zeer veel consumptiebonnen, mensen hartelijk bedankt voor de wederom onvergetelijke avond.

Onze speciale dank gaat uit naar disco Rick Light, die deze avond belangeloos heeft staan draaien.