Vrijwilligers gezocht voor internationale jeugdtoernooien

In de maand juni 2018 vinden bij SV Nevelo diverse internationale  jeugdtoernooien plaats.
Verdeeld over 5 wedstrijddagen worden in 12 verschillende categorieën wedstrijden gespeeld.
Met alleen al 1.300 actieve deelnemers en waarschijnlijk nog een groter aantal begeleiders en supporters wordt het een hele uitdaging om alles georganiseerd te krijgen.

Wij zijn daarom op zoek naar mensen die daarbij een handje willen helpen. Denk hierbij aan opbouw vooraf, ontvangst van de deelnemers, hulp bij de openingsceremonie, bardienst in de binnenbar of buitenbar (beperkt assortiment), hulp in de keuken, broodjes voorbereiden, broodjesverkoop, hamburgers bakken, bevoorrading, terreincontrole, opruimen na afloop toernooidag, …

Wil jij meehelpen mee om onze toernooien tot een succes te maken? Meld je dan aan onder vermelding van je naam en telefoonnummer op onderstaand mailadres:

eam_appeldoorn@hotmail.com

Geef hierbij aan welke dag (deel) of dagdelen je beschikbaar bent en waar je voorkeur naar uitgaat.

Dag/datum

categorie