Voorlopige elftalindeling senioren seizoen 2017/2018

Beste seniorenleden,

Voetbalseizoen 2016-2017 ligt alweer even achter ons. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al gestart.

Voorlopige teamindelingen senioren
Iedereen kan op de website de voorlopige teamindelingen voor de senioren-teams terugvinden. Via deze linkvind je deze voor het seizoen 2017/2018.

Waarom zijn deze voorlopig? Dit lichten wij graag toe. Er vond na het afgelopen seizoen, 2016-2017, een flinke schifting plaats binnen de selectie van Nevelo 1 & 2. Dit leidt er nu toe dat de selectie aan de “magere” kant is. We moeten hiervoor gezamenlijk een betere invulling aan geven. De vaandeldragers van onze vereniging, Nevelo1 & 2, zijn het visitekaartje van onze vereniging. Daarom dienen we een zo sterk en breed mogelijke selectie te creëren. Daarom gaan we de komende tijd kijken of er spelers uit andere teams beschikbaar zijn voor de selectie.

Het is in het clubbelang dat er een brede en volwaardige selectie van SV Nevelo aan het komende seizoen begint.

Wij hopen hierin de medewerking van alle seniorenleden.

Mocht jouw naam er niet bij staan en wil je toch graag voetballen aankomend seizoen neem dan even contact op met Jochem Damen (seniorenzaken@svnevelo.nl)

Met vriendelijke sportgroet,

DB SV Nevelo