Speel mee met dé WK POOL van SV NEVELO!

Ieder weekend verwelkomt Nevelo honderden voetballers, voetbalsters, trainers, coaches, papa's en mama's, opa's en oma's, tantes en ooms en ga zo maar door. Allen staan ze op of langs het veld en allen hebben ze een mening over het voetbal. Dit is dé kans om die mening voortaan met meer overtuiging te kunnen uiten, want als voetbalkenner van Nevelo kan jij eeuwige roem verzamelen. Een streepje voor in elk voetbalgerelateerde discussie in de toekomst. Dat kan jij winnen. Hoe? Dat zal ik je vertellen!

SV Nevelo organiseert voor dit WK de WK2018 SV Nevelo-pool. Voorspel de uitslagen, het verloop van het toernooi en de topscoorder van het aankomende WK. Doe je dit als beste van heel Nevelo? Dan verdien je naast een leuke geldprijs ook eeuwige roem. En wie wil daar nu niet kans op maken? Voor een vernieuwde knaak ben jij al deelnemer! Een kans die je gewoonweg niet mag laten lopen.

Hoe doe je mee?
Meedoen kan simpel en snel. Bij SV Nevelo kan je achter de bar een formulier ophalen. Echter, kan je deze ook zelf uitprinten. Dat kan je doen via deze link: http://docdro.id/DK0vyCU. Voorspel alle wedstrijden, het verloop en de topscoorder en stop je lijst samen met €2,50 aan inschrijfgeld in een envelop. Deze geef je af bij Bieslook 28 in Oisterwijk, ten name van Joris van der Meer. Een kind kan de was doen dus!

Wat kan je winnen?
Zoals gezegd is de eeuwige roem de hoofdprijs van deze WK-pool. Daarnaast zal, afhankelijk van het aantal deelnemers, de top 3 er met een leuk geldprijsje vandoor gaan. Wat de exacte prijzen zijn, zal bekend gemaakt worden wanneer de deadline voor het inleveren verlopen is.

Deadline? Tot wanneer mag je inleveren?
Goede vraag! Het WK begint op donderdag 14 juni om 17:00 uur. De deadline is daardoor dan ook gezet op woensdag 13 juni. Dit is de laatste dag dat je jouw lijstje kan inleveren!

Mag ik als ouder / vlagger / terreinknecht / teletekstsupporter / etc. ook meedoen?
Ja natuurlijk! Iedereen verbonden met SV Nevelo mag meedoen. Wel zo leuk om even te vermelden via welke weg je eventueel verbonden bent. Dit kan via het formulier. Zorg vooral ook dat je zoveel mogelijk mensen vraagt om mee te doen. Want winnen is leuk, maar winnen van bekenden is natuurlijk nog veel leuker!

Worden er tussenstanden bijgehouden en zo ja, waar kan ik deze vinden?
De organisatie gaat haar uiterste best doen om zo vaak mogelijk de stand te updaten. Natuurlijk zal dit aardig wat tijd kosten, dus het kan zijn dat het soms even wat langer duurt. De tussenstanden zullen via deze website bijgehouden worden. Houd de site dus goed in de gaten!

Dus. Zorg dat je een formuliertje uitprint of bij Nevelo achter de bar ophaalt en maak je dit WK onsterfelijk! Het was nog nooit zo makkelijk..

 

Let op: De lijsten die bij SV Nevelo achter de bar liggen, kloppen niet geheel. Bij poule H staan hier de landen van poule A. Mocht je een formulier van achter de bar hebben, dan moet je deze landen zelf even aanpassen. Het PDF-bestand is inmiddels aangepast en klopt wel. Deze kan je dus gebruiken om het te verbeteren, of je kan deze uitprinten zodat je meteen de goede versie hebt. Onze excuses voor het ongemak! Link naar formulier