Senioren: Terreinmeesterschap & Wedstrijdprogramma 2018 2019

Beste seniorenspelers en elftalleiders,

Aankomend weekend trappen we het seizoen af met de eerste bekerwedstrijden. Met de naderende fusie zal dit hoogstwaarschijnlijk het laatste jaar zijn onder de naam "SV Nevelo".

Ook aankomend seizoen zijn er naast de lusten van het spelen bij deze mooie club ook een aantal minimale lasten. Op zaterdag dienen de senioren voor het terreinmeesterschap te zorgen. Daarnaast zorgt ieder seniorenelftal er voor dat bij thuiswedstrijden de eigen kleedkamer en de kleedkamer van de tegenstander na afloop van de wedstrijd zuiver wordt gemaakt.

Via deze link vind je de planning voor het terreinmeesterschap. Gedurende het seizoen is ieder elftal 5/6 ochtenden en 5/6 middagen verantwoordelijk voor het verzorgen van het terreinmeesterschap. Ieder elftal dient een planning te maken zodat tijdens elke beurt twee spelers aanwezig voor het terreinmeesterschap. Via deze link vind je de werkzaamheden die binnen het terreinmeesterschap vallen.

Wanneer een volledig elftal verhinderd is dient men proberen te ruilen met een ander elftal. Zo maar niet op komen dagen is geen optie en daarnaast is het ook niet netjes ten opzichte van de jeugdspelers die rekenen op jullie komst.

Via deze link vind je ook het volledige wedstrijdprogramma voor alle seniorenelftallen. Dit schema is overigens wel onder voorbehoud van eventuele wijzigen die nog gedaan worden door de KNVB of op jullie eigen verzoek. Dit seizoen neem ik overigens alleen wijzigingsverzoeken aan die uiterlijk 1 week voor de desbetreffende wedstrijd gedaan zijn. Simpelweg omdat de KNVB deze regel ook hanteert.

Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag.

Veel succes het aankomende seizoen!

Jochem Damen
Commissie Seniorenzaken