Seizoensafsluiting Jeugd vrijdag 22 juni

Het seizoen loopt alweer bijna ten einde en dus is het alweer bijna tijd voor de jaarlijkse seizoensafsluiting! Achter de schermen is de jeugdcommissie druk bezig om ook dit jaar weer voor een gezellige en sportieve afsluiter te zorgen. Vrijdag 22 juni zal het zover zijn!

De jeugd heeft inmiddels inschrijfformulieren uitgereikt gekregen welke ook al gretig zijn ingeleverd. Mocht je dit onverhoopt nog vergeten zijn, zorg dan snel dat je dit via de trainer alsnog inlevert!

De seizoensafsluiting zal op vrijdag 22 juni starten omstreeks 18:00 uur en doorgaan tot 22:30 uur. Daar de ouders het hele jaar vanaf de zijlijn hun zegje gedaan hebben, worden zij nu uitgedaagd om het zelf op het veld maar eens te laten zien. De kinderen zullen zich uiteraard niet laten kennen in deze ouder-kindwedstrijden!

De planning van de ouder-kindwedstrijden is als volgt:
18:00 - 18:30u: mini's + JO8 + JO9 + MO11
18:45 - 19:30u: JO11 + JO13
vanaf 19:30u: evt. JO15 + MO15

Naast deze voetbalwedstrijden is er ook een frietkar aanwezig. Hiervoor dien je je van te voren op te geven via de inschrijfformulieren die uitgedeeld zijn door de trainers. Daarnaast is uiteraard de kantine open en barst het feestje los met de disco met een van Nevelo's bekendste DJ's!

Zet de datum met dikke stift in de agenda en sluit het voetbalseizoen in stijl af met de Nevelo-familie! Dit wil je toch niet missen?!