Programma selectie 14 oktober

Nevelo 1
Aanstaande zondag speelt Nevelo 1 thuis tegen SV Reeshof 1. Na het gelijke spel van afgelopen zondag in Goirle tegen GSBW staat Nevelo 1 met 4 punten uit twee wedstrijden op een 6e plek. SV Reeshof staat momenteel 11e, met 3 punten uit 3 wedstrijden. De Tilburgers wonnen van Jong Brabant, maar verloren van GSBW en rivaal Gudok

Nevelo 2
Voor Nevelo 2 staat er voor aanstaande zondag een bezoek aan Berkel-Enschot gepland. Jong Brabant 3 is de tegenstander ter plaatse. De thuisploeg speelde tot dusver twee wedstrijden, welke beiden in een gelijkspel eindigden. Nevelo 2 doet het tot nog toe iets beter. Zij verzamelden in de eerste 3 wedstrijden 7 punten.

Zondag 14 oktober:
12:00 uur: Jong Brabant 3 - Nevelo 2