Oud Nevelo 1 - Oud FC Den Bosch 3-2

Zaterdag j.l. stonden de oudjes van Nevelo en FC Den Bosch tegenover elkaar om te strijden om de eer. Na de aftrap bleek dat het positiespel van Den Bosch zo goed was dat zij naar alle waarschijnlijkheid de wedstrijd makkelijk zouden gaan winnen, de bal werd simpel rondgespeeld en was de 0-1 al snel een feit. Na dit doelpunt ging Nevelo zich snel hergroeperen en ging Nevelo zelfs kansen creeeren, na enige tijd werd dan ook de 1-1 gescoord. Na de rust bleek dat Nevelo goed uit de startblokken kwam maar konden zij niet voorkomen dat Den Bosch 1-2 maakte.

Een ieder dacht dat de wedstrijd gespeeld zou zijn maar na een fantastische aanval kwam Nevelo op 2-2 en dachten wij allemaal dat dit een juiste uitslag zou zijn. Echter 3 minuten voor tijd was het zover, door een verschrikkelijke blunder van Frank Kusters werd Jack Hernandez aangespeeld door Bert v.d. Snepscheut, Frank Kusters herstelde zich uiteindelijk maar kon niet voorkomen dat hij tot twee keer toe door zijn benen werd gespeeld door Jack Hernandez, Jack speelde de bal na de panna op Bert die op dat moment alleen op de keeper afliep, echter werd hij ingehaald door wederom Frank Kusters die de bal afnam maar helaas op miraculeuze wijze in zijn eigen doel schoot en was de overwinning voor Nevelo een feit.

Al met al was het een zeer aantrekkelijke en sportieve wedstrijd een ieder kon tevreden naar de drank en het buffet.

Wij danken de spelers van FC Den Bosch voor hun inzet en hopen dat we het volgend jaar nog een keer overdoen.