Op de stip: Sinterklaas

Elke week plaatst de redactie een Nevelo-lid op de stip. Een unieke kans om een inkijkje te krijgen in het voetballeven van spelers, trainers, kantinejuffen, supporters of andere aan Nevelo gerelateerde personen. Deze week was een speciale supporter aan het woord. Niemand minder dan de enige echte Sinterklaas.

Voornaam: Nicolaas

Woonplaats: Ergens in Spanje

Leeftijd: Oud

Studie/werk: Sinterklaas

Ooit zelf gevoetbald?: Nee, ik heb mij hier nog nooit aan gewaagd. Dat leek mij toch echt iets te veel gevraagd.

Fan van (nationaal): Alle teams in het wit en rood, hebben een speciaal plekje op mijn boot.

Fan van (internationaal): Elk Spaanse team, is hiervoor legitiem.

Mooiste tenue: Dat vinden ik en Amerigo, al jaren het shirt van Nevelo.

Mooiste herinnering: Dat moet eind november van het jaar 1930 zijn geweest, voor het eerst vierde ik ook bij Nevelo mijn feest. De club bestond toen nog maar net, maar dat drukte voor mij bepaald niet de pret.

Grootste teleurstelling: Als je altijd positief blijft, is er geen teleurstelling die nog aan je klijft.

Ergernis in het veld: Mopperen op elkaar, of een onsportief gebaar. Schoppen, trappen en slaan, daar vindt de Sint ook niks aan.

Bijnaam (en waarom?): Goedheiligman, ik denk omdat ik goed heilig zijn kan.

Beste speler ooit zien spelen: Piet Keizer. Ik ben natuurlijk fan van Piet, dus deze Keizer ontging mij niet.

Hierom ben ik Nevelo-supporter geworden: De warme en familiaire sfeer, deed mijn hart veroveren keer op keer.

Dit maakt Nevelo voor mij zo speciaal: Zo dankbaar als de kinderen hier zijn, dat is toch voor iedereen super fijn.

Hiervan geniet ik het meest bij Nevelo: Ik kom ieder jaar graag naar hieren, om mijn feestje in de Nevelo-kantine te kunnen vieren.

Over 10 jaar ben ik: Nog steeds dezelfde Sinterklaas zoals ik altijd al was, maar dan supporter ik V.V. Trinitas.

Nevelo-droom:
Voor mij was dit de laatste keer,
maar voor jullie duurt Nevelo nog tot juni ongeveer.
Ik hoop van harte dat jullie allemaal,
blijven genieten van een club, zo speciaal.
Rond het seizoen af met een mooi feest,
zo mooi als dat Nevelo altijd al is geweest.
Vergeet nooit hoe bijzonder de club Nevelo voor een ieder was,
en neem die mooie dingen ook mee naar V.V. Trinitas.

Groetjes de Sint.