Op de stip: Senna Schoone

Elke week plaatst de redactie een Nevelo-lid op de stip. Een unieke kans om een inkijkje te krijgen in het voetballeven van spelers, trainers, kantinejuffen, supporters of andere aan Nevelo gerelateerde personen. Deze week was het de beurt aan Senna Schoone, jeugdspeler in de JO15-2 én regelmatig supporter bij Nevelo 1.

Voornaam: Senna
Geboorteplaats: Tilburg
Woonplaats: Oisterwijk
Leeftijd: 13 jaar
Studie/werk: VWO tweetalig op Durendael
Team: JO15-2
Positie: Spits
Gespeeld bij: Nevelo en nu nog steeds
Fan van (nationaal): Willem II Tilburg!
Fan van (internationaal): Liverpool
Mooiste tenue: Het derde tenue van Willem II (het rode)
Gezelligste kantine: De kantine van Nevelo want daar zit het altijd vol met gezellige mensen.
Kunstgras: Over het algemeen niet fijn, maar als het koud is is het wel fijn omdat je dan gewoon kunt spelen.
Sterkste punt: Schieten en fysiek
Verbeterpunt: Techniek
Mooiste herinnering: Kampioen bij Nevelo met mijn team
Grootste teleurstelling: In de laatste wedstrijd waarin we kampioen konden worden verliezen.
Ergernis in het veld: Mensen die je onnodig aanraken..
Bijnaam (en waarom?): Senn, omdat dat korter is dan Senna
Meest geleerd van: Mijn vader (Dave Schoone) die ook een paar jaar lang trainer en coach van mij is geweest.
Beste speler ooit mee gespeeld: Weet ik niet, zijn er zo veel
Nevelo-droom: Dat de fusie naar Trinitas goed uitpakt en dat we een mooie, grote en sterke club krijgen!

Senna (links) een aantal jaartjes jonger tijdens de jeugdafsluiting bij Nevelo in 2014.