Op de stip: Manon de Volder

Elke week plaatst de redactie een Nevelo-lid op de stip. Een unieke kans om een inkijkje te krijgen in het voetballeven van spelers, trainers, kantinejuffen, supporters of andere aan Nevelo gerelateerde personen. Deze week was het de beurt aan Manon de Volder. De kersverse moeder van dochter Anna maakte dit jaar met het vrouwenelftal haar comeback in een Nevelo-shirt.

Voornaam: Manon
Geboorteplaats: Oisterwijk
Woonplaats: Oisterwijk
Leeftijd: 25 jaar
Studie/werk: CZ Zorgkantoor
Team: Vrouwen 1
Positie: Momenteel coach, na de winterstop hopelijk weer op het veld.
Gespeeld bij: van de F'jes tot de C bij Nevelo, daarna Taxandria en nu weer terug op Den Donk.
Fan van (nationaal): PSV
Fan van (internationaal): AC Milan
Mooiste tenue: Atletico Madrid
Gezelligste kantine: Oisterwijk Oysters
Kunstgras: Moeten we op kunstgras? Sh*tt, verkeerde schoenen bij me..
Sterkste punt: Rust bewaren
Verbeterpunt: Verdedigen
Mooiste herinnering: Penalty-bokaal winnen in de D & Samen met Maxime de doelpuntenmachines in de E (Maxime 39, ik 37)
Grootste teleurstelling: Dat Maxime en ik in de jeugd nooit in de selectie werden opgenomen.
Ergernis in het veld: Bal uit.. (ivm vrouwtje op de grond) niet zeuren maar doorgaan!
Bijnaam (en waarom?): Non, lekker kort
Meest geleerd van: Daan Verhoeven. Pleintjes voetbal met Niels de Volder en Dick Verhoeven. Daan en ik wonnen altijd.
Beste speelster mee gespeeld: Jackie Groenen (speelster Nederlands Damesteam). Dit was bij de KNVB onder de 14, toen al een toptalent!
Nevelo-droom: Dat Jurgen Damen pupil van de week wordt bij ons dameselftal. En natuurlijk dat we met de Nevelo dames dik kampioen gaan worden.
Over tien jaar speel ik ... : als we er 15 jaar van maken kan ik zeggen dat ik een wedstrijd met mijn dochter Anna gespeeld heb. 10 jaar is daarvoor iets te kort.

Manon neemt na de wedstrijd een strafschop in haar jeugdjaren bij SV Nevelo.