Leden SV Nevelo stemmen "VOOR" de fusie

Dinsdag 5 september vond de Buitengewone Algemene Ledenvergadering plaats.

De opkomst was enorm op deze belangrijke avond. Er waren maar liefst 204 leden aanwezig.

Om tot een fusie met de twee zustervereningen uit Oisterwijk over te gaan moest meer dan 2/3 van het aantal uitgebrachte stemmen "voor" de fusie stemmen.

In totaal was 82% van de uitgebrachte stemmen "voor" de fusie.
Dit betekent dat de fusie is goedgekeurd door de leden van SV Nevelo.

Hieronder vind u de uitslag van de stemming:

Uitslag Stemming Fusie V2

Een stem van een lid jonger dan 16 jaar was 1 punt waard.
Een stem van een lid van 16 t/m 17 jaar was 2 punten waard.
Een stem van een lid van 18 jaar en ouder was 3 punten waard.

Hieronder vind u het artikel wat in het Brabants Dagblad is verschenen.

Oisterwijkse voetbalclubs stemmen in met fusie

OISTERWIJK - De leden van de Oisterwijkse voetbalclubs RKSV Taxandria, SV Nevelo en RKSV Oisterwijk hebben dinsdagavond met grote meerderheid ingestemd met een fusie om te komen tot één voetbalclub in Oisterwijk.

Voor deze club zijn de gevolgen van de fusie het grootst, omdat zij ook zullen moeten verhuizen van Gemullenhoeken naar Den Donk. ,,Dit maakt de weg vrij om verder te gaan praten met de andere clubs en de gemeente Oisterwijk. Daarbij rekenen wij er wel op dat uit de onderhandelingen een voorstel komt, dat voor alle partijen acceptabel is. Indien dat niet het geval is, kan er alsnog een kink in de kabel komen."

Goed sportpark

Zijn collega-voorzitters Marc Damen (Nevelo) en Wil van Avendonk (RKSV Oisterwijk) willen daar niet aan denken. ,,Oisterwijk telt straks één voetbalclub met meer dan 1.100 leden. Het is belangrijk dat er een goed sportpark met een fijne kantine komt, dat voldoet aan de normen van voetbalbond KNVB en waar onze leden straks lekker kunnen voetballen", zegt Damen.

Van Avendonk vult aan: ,,Voor de Oisterwijkse gemeenschap is het top dat de clubs gaan fuseren. Daarmee is het voetbal in Oisterwijk ook voor de toekomst gewaarborgd. Het is nu tijd om met elkaar en de gemeente het gesprek aan te gaan en spijkers met koppen te slaan."