Kerst- en Nieuwjaarswens

Beste Nevelo-leden,

Het jaar zit er weer bijna op. Er is dit jaar veel gebeurd, zowel op de velden als daar buiten. Het is goed om daar op het eind van het jaar nog eens bij stil te staan.

Daarnaast komt 2018 er alweer aan. Ook dat jaar zal weer vanalles met zich meebrengen. Daar gaan we als vereniging het beste van maken.

Op zaterdag 6 januari 2018 houden we onze nieuwjaarsreceptie. Daarmee zetten we 2018 als vereniging in. Daarbij zetten we ook onze jubilarissen in het "zonnetje" en is er een pluim voor een vrijwilliger. Daarvoor willen we al onze leden uitnodigen. De receptie begint om 16.00 uur en zal tot 19.00 uur zijn.

Wij willen ook nog alle Neveloleden, -vrijwilligers en -gezinsleden hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2018 wensen.

Hoofdbestuur SV Nevelo