Jubileum Wedstrijd Raymond van der Wiel

Afgelopen donderdagavond was het dan zover, Raymond van der Wiel stond natuurlijk zelf in basis van het elftal dat een jubileum wedstrijd speelde tegen Jong FC Den Bosch. Deze wedstrijd stond in het teken van het feit dat Raymond maar liefst 250 wedstrijden in ons 1e elftal heeft gestaan.

Het weer was goed en er waren veel supporters naar ons sportpark gekomen om Raymond toe te juichen. FC Den Bosch kwam op 1-0 voor maar door een goede goal van Sander Schilders werd het dan toch gelijk.

Ca 15 minuten voor tijd kreeg tot een ieder zijn verbazing Raymond een rode kaart van de scheids en moest hij het veld voortijdig verlaten. Gelukkig kwam dit een ieder goed uit en kon Raymond in het zonnetje worden gezet. Nadat hij de felicitaties van zijn voetbalmaatjes in ontvangst had genomen, ontving Raymond mooi woorden, een aantal mooie bossen bloemen en een enveloppe met inhoud van het bestuur van onze vereniging.

Vlak voor tijd maakte FC Den Bosch nog wel even de 1-2.

Raymond nogmaals bedankt voor al die mooie acties en doelpunten in al die gespeelde wedstrijden.