In memoriam

Deze week kregen we te horen dat ons lid Peter Schellen, geheel onverwachts is overleden. Een man in de kracht van zijn leven die ineens het tijdelijke voor het eeuwige verwisselde, sommige dingen kloppen niet, zijn voor ons niet goed te begrijpen.

Peter die binnen Nevelo diverse functies heeft verricht, was bij de meeste mensen vooral bekend als onze " club fotograaf" en als degene die jarenlang zorgde voor de wedstrijdverslagen op onze site. Er werd door tal van leden altijd uitgekeken naar zijn stukjes die vaak zorgden voor een glimlach en een goed gevoel.

Op de voor hem bekende zorgvuldige, complete, maar vaak ook humoristische wijze bracht hij de vereniging op de hoogte van de gespeelde wedstrijden en andere activiteiten.

Peter was een rustige, joviale en vriendelijke man, die er trots op ging dat zijn vader Gijs in het verleden de kleuren van Nevelo verdedigde in de selectie, maar ook op zijn zoon Sander die ook jaren een actieve voetballer van onze vereniging was.

Er is de mogelijkheid om afscheid van Peter te nemen. Dit is op zaterdag 5 augustus van 15.00 tot 15.45 uur in uitvaartcentrum 't Seuverick, Moergestelseweg 28 te Oisterrwijk.

De plechtige uitvaartdienst is op maandag 7 augustus om 11.00 uur in de St. Petruskerk, Kerkplein 1 te Oisterwijk. Daarna wordt Peter begraven op de parochiebegraafplaats.

Wij wensen zijn vrouw Mieke en zoon Sander heel veel sterkte in deze voor hen zo moeilijke periode in de wetenschap dat Peter altijd een plaats in de harten van de Nevelo familie zal hebben. Ook familie en dierbaren heel veel kracht toegewenst...." You never walk alone"