Het Grote Fusie Feest | de Derde Helft

Op zondag 19 november is het dan eindelijk zo ver: de eerste Derde Helft van het seizoen. En wat voor een! Na de wedstrijd van Nevelo 1 - Blauw Wit '81 gaan in de kantine de voetjes van de vloer op de beats van Thornballin' en onze eigen Bygardo.

Het belooft nu al een memorabele editie te worden. Daar het spektakel in het teken staat van de aanstaande fusie, zijn uiteraard ook onze buurverenigingen uitgenodigd om het feestje met ons te vieren. De kantine zal volstromen met Oisterwijks feestgedruis.

Volg de facebookpagina van onze Derde Helft om niks aan informatie te hoeven missen!