Haarsteeg 1- Nevelo 1

Gisteren stond de inhaalwedstrijd Haarsteeg-Nevelo op het programma. De technische staf had de opstelling op verschillende plaatsten aangepast en onze jongens gingen vol goede moed naar Haarsteeg. Onderweg kwam Sjack Hernandez erachter dat de spelers die materiaaldienst hadden niet goed waren omgegaan met hun verantwoordelijkheden en kon Sjack onderweg omkeren naar Nevelo om de spullen te halen.

Na de warming up startte Nevelo met de volgende 11 spelers: Maurice vd Oetelaar,Mike van Breugel, Dennis Hagen, Marc Boogaers, Erik van Opstal, Leon Op 't Hoog, Chiel van Dijen, Koen Joossen, Rick van Gils, Dennie vd Biggelaar, Rens van Lissum.

Na 10 minuten was het bijna raak echter verzaakte Dennie vd Biggelaar de 0-1 te scoren en enige minuten later was de scheidsrechter zeer resoluut en legde de bal voor Haarsteeg op de penaltystip en stond het 1-0. De gehele eerste  helft liet Nevelo het betere voetbal zien en de supporters langs de kant werden dan ook zeer enthousiast over het spel van Nevelo echter werd de 1-1 niet gescoord.

Na de rust kwamen onze jongens terug om de gelijkmaker te scoren echter kwam Haarsteeg op 2-0. Marc en Dennis werden gewisseld voor Raymond en Jeroen. 3 minuten later werd Antal Tooten ingebracht voor Koen Joossen echter na een 5-tal minuten kon Antal al weer vertrekken met een rode kaart omdat de scheidsrechter zich voelde beledigd.

De wedstrijd sloeg om als een blad aan een boom en na 75 minuten voetbal haalde onze keeper Maurice de aanvaller van Haarsteeg neer in de 16 meter en kon ook Maurice voortijdig gaan douchen, de wedstrijd was na dit incident helemaal gespeeld en liep Haarsteeg uit naar 0-4.