Fusienieuws

Beste leden,

Op 5 september jl. hebben de leden van SV Nevelo, RKSV Oisterwijk en RKSV Taxandria tijdens hun Algemene Ledenvergadering in ruime meerderheid besloten in te stemmen met fusie. Het is de bedoeling dat in de zomer van 2019 de fusieclub van start gaat op een vernieuwd Sportpark D’n Donk.

Inmiddels hebben de besturen van de 3 clubs al diverse gesprekken gevoerd met de gemeente Oisterwijk. De sfeer is goed en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Alle partijen streven er naar om (conform de gestelde voorwaarde van de leden van Taxandria) uiterlijk 1 maart 2018 duidelijkheid te kunnen geven over de plannen, de inrichting van de accommodatie en de financiële voorwaarden.

Tot die tijd vragen wij uw geduld.

Op dit moment hebben wij er alle vertrouwen in dat we er gezamenlijk en in goede harmonie uit gaan komen!

Namens de besturen van SV Nevelo,RKSV Oisterwijk en RKSV Taxandria

Plaats een reactie:

 
 
 
 
 
Voorwaarden: anonieme, beledigende en ongepaste reacties worden verwijderd. Reacties op fouten of onvolledigheid van de informatie op onze site worden eveneens verwijderd. Wij verzoeken u dergelijke reacties te richten aan pr@svnevelo.nl of desbetreffende contactpersoon, die actie zullen ondernemen om indien nodig de gegevens te corrigeren.