FUSIEFLITS deel 2

Nu de vorderingen over een mogelijke fusie tussen de voetbalverenigingen SV Nevelo, RKSV Taxandria en RKSV Oisterwijk in een vergevorderd stadium zijn, kan er worden begonnen aan de volgende stappen. Er moet namelijk nog een hoop geregeld worden wil de nieuwe fusieclub in het seizoen 2019-2020 van start gaan. Want  zonder naam geen club, zonder logo geen bestaan en zonder tenue geen wedstrijden. Een groep actieve leden van de drie voetbalverenigingen neemt het heft in handen en vormt hiermee de werkgroep ‘verenigingscultuur.’

De samenstelling van deze werkgroep ziet er als volgt uit:
-       Bart van Iersel (SV Nevelo)
-       Steven van den Boogaard (SV Nevelo)
-       Johan Michiels (RKSV Oisterwijk)
-       Tom Verhoof (RKSV Oisterwijk)
-       Roy Peters (RKSV Taxandria)
-       Job van Riel (RKSV Taxandria)

Het doel van deze werkgroep is het ontwikkelen van een nieuwe verenigingscultuur, waar alle leden zich prettig bij voelen. Een van de belangrijkste onderwerpen binnen de werkgroep is het bewerkstelligen van een nieuwe naam met bijpassend logo en tenue. Dit willen ze niet alleen doen, maar daar is de steun van de leden voor nodig. Door het organiseren van workshops, stemmingen en andere activiteiten willen we alle leden hierbij betrekken. Nu al mee willen denken over deze beslissingen? Dat kan!

Spreek een van de bovenstaande mensen aan of stuur een mail naar: fusiecluboisterwijk@gmail.com.

Volg ons daarnaast op onze Facebookpagina: Fusieclub in oprichting Oisterwijk en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.