Fusieborrel Winter Village Oisterwijk

Beste Nevelo-leden,

Om de “overwinning”, van de fusiestemming, te vieren organiseert Winter Village Oisterwijk speciaal voor voetballend Oisterwijk een ‘Fusieborrel’. Deze avond zal plaatsvinden op donderdag 4 januari vanaf 20:00.

Op deze avond schenkt Winter Village Oisterwijk, per genuttigde consumptie, 25 cent aan de fusieclub en kun je het opnemen tegen andere teams bij het fluitketelschuiven.

Wij hopen op een gezellige opkomst zodat we samen mogen proosten op de toekomst van een grote, sterke en gezellig club! Wil je meer weten over deze avond: www.facebook.com/wintervillageoisterwijk

Met winterse groet,

Team Winter Village Oisterwijk

Mark Verwey (Eethuys De Lind)