Fusie-activiteiten jeugd voor januari

Hallo allemaal,

Achter de schermen zijn vrijwilligers druk bezig om alles te regelen voor de aanstaande fusie. Ook de jeugdcommissies hebben het een en ander gepland staan. Hieronder een overzichtje voor de maand januari.

Op maandag 7 januari zal er een informatieavond plaats vinden in de kantine van SV Nevelo. Deze is bestemd voor alle jeugdtrainers en -leiders. Tijdens deze informatieavond zal iedereen geïnformeerd worden over de start van de voorjaarscompetitie en over de gang van zaken rondom de fusie jeugdafdeling. Wij hopen zoveel mogelijk trainers en leiders te mogen verwelkomen omdat een ieders bijdrage richting de fusie zeer gewaardeerd wordt. Mocht je niet kunnen, dan kan je je via de coördinatoren afmelden.

Daarnaast staan er al twee Trinitas kenningsmakingsdagen gepland. Dit betreft de jeugdelftallen van Nevelo en Taxandria. Voor de meisjesafdeling wordt er nog onderhandeld met Oisterwijk. Hierover zal later meer volgen.

De volgende Trinitas kenningsmakingsdagen staan gepland:

Zaterdag 12 januari 2019:
Categorieën JO13 t/m JO19 (voor volgend seizoen)
Locatie: Taxandria
Coördinatie vanuit Nevelo: Nanette Jongen en Bart van Iersel
Coördinatie vanuit Taxandria: nog in te vullen

Zaterdag 26 januari 2019:
Categorieën JO8 t/m JO12 (voor volgend seizoen)
Locatie: Nevelo
Coördinatie vanuit Nevelo: Maurice van den Oetelaar
Coördinatie vanuit Taxandria: Bas van der Heijden

Specifiekere informatie zal nog bekend gemaakt worden en via coördinatoren gedeeld worden. De data kunt u alvast in uw agenda plaatsen.

Gegroet,
Jeugdcommissie SV Nevelo