Enquête t.b.v. fusieclub

Nu de vorderingen over een mogelijke fusie tussen de voetbalverenigingen RKSV Oisterwijk, RKSV Taxandria en SV Nevelo in een vergevorderd stadium zijn, kan er worden begonnen aan de volgende stappen. Er moet namelijk nog een hoop geregeld worden wil de nieuwe fusieclub in het seizoen 2019-2020 van start gaan! Want zonder naam geen club, zonder logo geen bestaan en zonder tenue geen wedstrijden.

Via deze enquête willen we weten wat de betrokkenen belangrijk vinden. Draag je steentje bij en vul deze enquête in slechts 2 minuten in!

Formulier invullen