Donderdag 12 april 2018 Viola 1 - Nevelo 1 Aanvang 19.30 uur

Onze vaandeldragers, Nevelo 1, speelt aanstaande donderdag, 12 april, een inhaalwedstrijd. Deze vindt plaats in Alphen tegen Viola. De aanvang van deze wedstrijd is om 19.30 uur..

De afgelopen 3 wedstrijden, onder de bezielende coaching van Toon Pennings, leverden 7 punten op. Afgelopen zondag wist men zelfs kampioenskandidaat, OVC'26, op een gelijkspel, 2-2, te houden. Kom hen daarom komende doderdag aanmoedigen!!

Inhaalwedstrijd:
Bonderdag 12 april