Contributie SV Nevelo

Beste Nevelo-leden

Wij voerden de correctie en controle van de contributiegelden van onze leden uit.

Correctie contributie
De correctie is zo goed als afgerond. Er dienen nog enkele zaken gecheck te worden.

Achterstand in contributie vorig en/of lopend seizoen

De controle gaf aan dat niet door iedereen alle contributie is voldaan. Deze leden zullen we ieder individueel hierover op de hoogte brengen.

Betaling achterstallige contributie uiterlijk 01 december 2017

Wij willen de achterstallige contributie uiterlijk op deze datum ontvangen

Wij vragen dan ook nadrukkelijk om de achterstallige contributie zo snel mogelijk over te maken.

Met vriendelijke groet,

Rien Pijnenburg (penningmeester) en Johan Frederiks (secretaris)