V.V. Trinitas Oisterwijk

De naam van de nieuwe fusieclub wordt V.V. Trinitas Oisterwijk. Een naam met symbolische betekenis, want in het Latijn staat het voor “drie-eenheid”. Bovendien draagt het uit dat heden en verleden samenkomen.

Het is de bedoeling dat op het eind van het lopende seizoen alle elftallen worden samengevoegd zodat per september 2019 Trinitas met nieuwe teams van start gaat in de diverse competities. Sportpark Den Donk wordt volledig opgeknapt met o.a. een splinternieuw clubhuis en 2 kunstgrasvelden. De planning hiervoor moet nog worden gemaakt, in overleg met de gemeente.

Bij een nieuwe vereniging hoort natuurlijk ook een nieuw tenue en een nieuw clublogo. Alle leden van SV Nevelo,Taxandria & Oisterwijk kunnen daarom in november kiezen uit een tweetal mogelijkheden, waarbij de meeste stemmen gelden. In de kantines worden zelfs heuse stembussen geplaatst.

Alleen met de hulp van onze vrijwilligers kunnen wij VV Trinitas Oisterwijk van de grond krijgen. Er worden werkgroepen gemaakt en wel voor nieuwbouw, beheer accommodatie en materialen, sponsoring, technische voetbalzaken,  verenigingscultuur en vrijwilligers, financiën, communicatie en evenementen.

Meldt u aan bij uw bestuur! Alle verdere suggesties zijn van harte welkom.

De toekomst van het Oisterwijkse voetbal begint nu.

Laten we er samen de schouders onder zetten, zodat we echt als een “drie-eenheid” V.V. Trinitas Oisterwijk tot een succes maken!!

Namens de besturen van SV Nevelo, RKSV Oisterwijk en RKSV Taxandria.