Be there or be square!

Beste Nevelo Leden,

Aanstaande 22 mei (zondag), zal er in de kantine een feestavond plaats vinden die heel de Donk op zijn grondvesten zal doen trillen. Een openpodiumavond met als spetterende gast Peter Smulders. De winnaar van de Podium avond kan bovendien een leuke prijs winnen. Tevens wordt de speler van het jaar op deze avond bekend gemaakt door de supportersvereniging.

Inschrijven voor de Podium avond kan via mail, gjpw_verkuijl@yahoo.com of telefonisch op nummer 06-10914818. Voorafgaand aan deze bruisende avond is de receptie van 16.00u tot 18.00u en op de dag is er vanaf 12.00u de opendag voor de jeugd van Oisterwijk. Deze opendag is in de vorm van een clinique en er is een pannatoernooi aan gekoppeld, inschrijvigen ook via bovenstaand adres en telefoonnummer of via de lijsten die binnenkort in de kantine komen te hangen, de opendag aan zich is natuurlijk vrij toegankelijk.

De kaarten voor de feestavond gaan ? 5,00 kosten dit is wel inclusief 5 consumpties. De kaartverkoop zal zo spoedig starten. Kaarten kunnen aangekocht worden op dinsdag, donderdag en zondag bij Jackie Hernandez en Gijs Verkuijl. Je kunt ze natuurlijk ook altijd bij hen thuis afhalen. Jackie woont aan de Tilburgseweg 8 in Oisterwijk en Gijs in de Postelstraat 19 in moergestel.

Voor zover de informatie van deze dag, spoedig meer maar mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u altijd bellen op eerder genoemd nummer

Met Sportieve Groet,

Commissie Nevelo 75-jarig Jubileum.