Activiteiten Nevelo 2018-2019

Wil jij geen Derde Helft missen dit jaar? Zitten je kinderen al vol verwachting voor de Sinterklaasmiddag bij SV Nevelo? Of heb je zoveel zin in de internationale toernooien dat je deze alvast in je agenda wil noteren? Dan heb jij geluk! De activiteitenpagina van SV Nevelo is weer helemaal up to date.

De pagina vind je door rechtsboven op 'Activiteiten' te klikken. Hierna ga je verder via 'Activiteiten 2018-2019'. Een rechtstreekse link vind je door hier te klikken.

Uiteraard zullen we voor de activiteiten regelmatig reminders sturen via de sociale media en de site. We willen natuurlijk niet dat iemand ook maar iets hoeft te missen!

Mocht je het leuk vinden om zelf als vrijwilliger mee te helpen bij activeiten, neem dan contact op met een van onze leden van de jeugdcommissie.