Aanstaande activiteiten

Binnen SV Nevelo is er momenteel een flinke groep vrijwilligers actief om diverse activiteiten te organiseren binnen de voetbalclub. Naast de inmiddels bekende activiteiten zoals de Pupil van de Week, de seizoensopening en -afsluiting en de Derde Helften, hebben het afgelopen seizoen een aantal nieuwe activiteiten hun intrede gedaan. Zo maakten het darttoernooi, het FIFA17-toernooi, de Nevelo-rommelmarkt en het pokertoernooi vorig seizoen hun debuut in en om de kantine van SV Nevelo. Ook dit jaar zijn de vrijwilligers weer volop bezig om dergelijke activiteiten neer te zetten.

Voor diegene onder ons die absoluut niks wil missen en vast vrij wil vragen op het werk of van de vrouw en kinderen, is hieronder een klein overzichtje van de (voorlopige) activiteiten.

Zondag 19 november 2017: Het Grote Fusie Feest

Aansluitend op de wedstrijd Nevelo 1 - Blauw Wit '81 1 zal de eerste Derde Helft van dit seizoen plaats vinden. Het belooft nu al een legendarische editie te worden, met de beats van Thornballin' en onze eigen Bygardo.

Zaterdag 25 november 2017: Sinterklaas bij SV Nevelo

Als de Goedheiligman in Nederland verblijft, maakt hij uiteraard ook weer tijd voor een bezoekje aan zijn favoriete voetbalclub: SV Nevelo. Vermaak voor de allerkleinsten leden van SV Nevelo staat op deze dag centraal. De Sinterklaasavond start om 17:00 uur in de kantine. Tussen 19:00 uur en 20:00 uur zal de avond afgesloten worden. Zorg dat u er bij bent om uw kinderen een onvergetelijk Nevelo-moment te bezorgen!

Zondag 7 januari 2018: Darttoernooi

In navolging van de succesvolle eerste editie van vorig jaar, organiseren de 'darters van Nevelo' ook dit jaar weer een darttoernooi. Duo's en teams zullen in deze editie gaan strijden om de prijzen. Een gezellige Nevelo-dag om ook in de winterstop te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse huiselijke sfeer.

Zaterdag 13 januari 2018: FIFA18-toernooi

Vorig jaar vond het eerste FIFA-toernooi bij SV Nevelo plaats. Een geslaagde dag waarbij eerst de pupillen streden om de prijzen, waarna in de avond de wat grotere jongens aan de beurt waren. Ook dit jaar zal er in verschillende categorieën gestreden worden. Een precieze indeling zal uiteraard nog volgen, maar het schijnt dat er dit jaar ook een 2vs2-toernooi op het programma staat. Een dag om als FIFA-fanaat niet te mogen missen!

Donderdag 8 februari 2018: Pokertoernooi

De laatste clubavond voor Carnaval wordt dit jaar gevuld met een pokertoernooi. Vorig seizoen maakte het pokertoernooi een geslaagd debuut bij Nevelo en dus mocht het dit jaar absoluut niet ontbreken op de activiteitenkalender. Zo net voor Carnaval was het meest geschikte moment. Trainen heeft weinig zin, daar de afbraak aan spieren (en hersens) de dagen erna een logisch gevolg zal zijn van de verplichtingen die horen bij Carnaval. Daarnaast is het voor de deelnemers een mooie kans op een extra zakcentje voor de toch vaak wat duurdere dagen van het jaar. Omcirkelen in de agenda en met de juiste mindset naar de kantine. Pokerfaces toegestaan!

Naast deze activiteiten, zullen er nog meer plaats vinden in het komende seizoen. Aankondigingen zullen van te voren gedaan worden via de site, facebook of flyers in onze eigen kantine.