Slotfeest de laatste info!

Onderwerp: Slotfeest, de laatste info!

Beste Nevelo’ers,

Het einde van het Nevelo-tijdperk is bijna aangebroken. Aanstaande zaterdag 22 juni wordt het allerlaatste Nevelo feestje op D’n Donk gehouden. Via deze weg voorzien we je van de laatste informatie.

Jeugd & G-elftal:

De jeugd start vanaf 12:00 met het programma. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Jullie zullen het opnemen tegen een ander team, een reusachtige stormbaan trotseren, of proberen te voetballen met een reusachtige rok om. Maar natuurlijk is er nog veel meer te doen! Tegen 17:00 uur wordt het laatste partijtje van de dag afgewerkt door het G-elftal.

Senioren:

Vanaf 18:45 zijn de deuren van de “feesttent” geopend. We beginnen de avond rustig met een hapje en een drankje. Graag halen we herinneringen met je op! Herinneringen die we door de jaren hebben meegemaakt. Tegelijkertijd zullen de jubilarissen hun verdiende jubilaris speld in ontvangst nemen.

Rond de klok van 20:00 zal het avondprogramma echt gaan beginnen. Eerst even lachen met tonpraters Rob Scheepers en Peter Maas, zodat de stemming er goed in zit! Daarna schuift Feest DJ Bart het volume verder open en mogen de voetjes van de vloer. Let er wel op, de feesttent is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

Heb je nog vrienden, kennissen of familie die in een ver verleden lid zijn geweest? Laat het hen vooral weten! Samen maken we er een mooie dag van, tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie van het slotfeest