Oud Nevelo 1 - Oud FC Den Bosch 1

A.s. zaterdag wordt de wedstrijd van Oud Nevelo 1 tegen Oud FC Den Bosch gespeeld, de spelers die de kleuren van SV Nevelo gaan verdedigen zijn:

Gerard Nooteboom-Ad Doomen-Gerrit van Loon-Jos de Brouwer-Jack van Haaren-Sjack Das-Gerrie v.d. Mierde-Bert v.d. Snepscheut-Nico van Weerdenburg-Jack Hernandez-Hennie v.d. Mierde-Toon Pennings-Bart Hoezen jr-Jan Ketelaars-Marco v.d. Wiel-Wim van Hamont-Danny Schellen-Ger Jentzema-Albert Bekcx.

Bovenstaande namen bieden natuurlijk garantie voor doelpunten, techniek en succes.

Alle spelers worden verwacht om 16.00 uur op het Nevelo terrein, voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd want na de wedstrijd staat er een prachtig buffet voor jullie klaar.