Meisjesvoetbal bij SV Nevelo groeit enorm

Het meisjesvoetbal bij SV Nevelo groeit de laatste jaren enorm.

5 jaar geleden begonnen we weer bij SV Nevelo met een meisjeselftal MO17. Echter een jaar later moesten we van een 11-tal terug naar een 7-tal, daar er diverse meisjes gestopt waren. We zijn toen verder gegaan als een 7- tal MO15.

In januari 2015 hadden we weer voldoende meisjes om door te groeien naar een 11-tal MO15. Een jaar later in januari 2016 konden we nog een meisjeselftal MO13 deel laten nemen aan de competitie. In dit jaar is onze MO15 ook nog kampioen geworden.

In september 2016 startten we met 2 meisjesteams in de competitie, een MO15 en een MO17. De meisjes MO17 zijn toen kampioen geworden en gepromoveerd van de 2de naar de 1ste klasse. Vanaf januari 2017 konden we nog een meisjes 7-tal laten deelnemen aan de competitie. Dit waren onze jongste meisjes MO9.

Nu aan de vooravond van het nieuwe seizoen 2017-2018 gaat SV Nevelo met maar liefst 4 meisjesteams deelnemen aan de competitie, te weten:

MO11 - 7-tal

MO15 - 11-tal

MO17 - 11-tal

MO19 - 11-tal

SV Nevelo is door deze enorme toename uitgegroeid tot één van de grootste clubs in onze omgeving qua meisjesvoetbal. Door de enorme prestatie deze zomer van onze Nederlandse Leeuwinnen verwachten en hopen wij dat er nog meer meisjes enthousiast zijn geworden om te gaan voetballen.

Wanneer je als meisje graag wil gaan voetballen, trek dan je stoute schoenen aan en kom naar SV Nevelo want je bent van harte welkom bij onze club voor enkele proeftrainingen. Mocht je dan na deze proeftrainingen graag blijven voetballen dan kun je je als lid inschrijven bij onze club.

Wij trainen op dinsdag en donderdag :

MO11 van 18.00 - 19.00 uur.
MO15/MO17/MO19 van 18.30 - 20.00 uur.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan langs bij SV Nevelo op één van onze trainingsdagen en/of neem contact op met onze Coördinator Meisjes Collin Goedhart (06-42569071).

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij onze club SV  Nevelo, niet de grootste maar wel de gezelligste club van Oisterwijk.