Fusienieuws

Beste leden,

De besturen van SV Nevelo, RKSV Oisterwijk en RKSV Taxandria werken achter de schermen, in nauwe samenwerking, hard aan de totstandkoming van de fusieclub per de zomer van 2019.

Wij houden jullie graag hiervan op de hoogte. Daarom kunnen jullie hier enkele nieuwtjes lezen:

• Er is een werkgroep samengesteld, met oa Bart van Iersel en Job van Riel, die zich met name gaat bezighouden met zaken zoals de nieuwe clubnaam, het logo, de clubkleuren, benodigde materialen. Vanzelfsprekend gaan zij hiervoor meer clubleden benaderen. We vertellen je daar binnenkort meer over!!
  • De Gemeente Oisterwijk heeft projectbureau Kragten gevraagd advies te geven over de herinrichting van Sportpark Den Donk. Denk hierbij aan zaken als het clubgebouw, (kunstgras-)velden en tribune. Als clubs zijn wij nauw bij dit proces betrokken. Voor 1 maart 2018 ligt er een advies over de accomodatie dat we met de leden kunnen delen.
  • Op 20 november spraken we in de kantine van SV Nevelo met alle politieke partijen. Wij bespraken se stand van zaken tot nu toe. Dit werd door de partijen als zeer positief ervaren. Dit gaat een vervolg krijgen.
  • Op zondag 19 november organiseerde SV Nevelo de 3e Helft met als titel "Het Grote Fusiefeest". Verschillende verenigingen waren aanwezig. Het was een uitermate geslaagd feest. Op Facebook is hier meer over te zien!!

Voor verder tips en hulp houden wij ons uiteraard van harte aanbevolen.

Namens de besturen van SV Nevelo,RKSV Oisterwijk en RKSV Taxandria