Nevelo JO19-1 op de foto

Afgelopen zaterdag werd Nevelo JO19-1 op de gevoelige plaat vastgelegd door fotografe Nel Verstijnen (onder intimi beter bekend als Oma Nel), waarvoor onze dank! Tegenstander Vlijmense Boys nam in de eerste helft een riante 0-2 voorsprong om die kort na de rust vergroot te zien worden tot liefst 0-3.

Via Manuel Sambo (hij volleerde de bal overtuigend langs de doelman) en Jouke van Beerendonk (hij benutte twee strafschoppen) kwam de thuisploeg bij het scheiden van de markt terug tot 3-3. Een beloning voor de vechtlust en de aanvalsdrang die het team de hele wedstrijd (en eigenlijk het hele seizoen al) heeft laten zien!

Het laatste seizoen waarin het rood-witte vlaggenschip van de jeugd actief is wordt gespeeld met de volgende spelers, v.l.n.r.:
Bovenste rij: Manuel Sambo, Isaiah van Dun, Joppe Leferink, Stef Ekkelkamp, Pim Ermen, Koen van de Wal, Alvaro Dankers;
Middelste rij: Ton Ermen (vlagger), Niek van Oorschot, Thom van Vugt (trainer/coach), Bart van Iersel (trainer/coach), Mik Robben, Gert Ekkelkamp (verzorger);
Onderste rij: Chiel Das, Ersin Ozturan, Jouke van Beerendonk, Teun Kivits (keeper), Thijs Schoenmakers, Stijn Geboers, Nikita Guslev.

Op de foto ontbreekt vakantieman en staflid Sander Ermes.

De thuiswedstrijden van de JO19-1 worden doorgaans op zaterdagmiddag om half 3 gespeeld. Kijk voor het actuele programma op voetbal.nl of vraag het even aan ingewijden op de club!