“Wij schuiven samen tijdens Winter Village Oisterwijk”

Donderdag avond 4 januari vanaf 20:00 uur Fluitketelschuiven op Winter Village Oisterwijk.

Beste Bestuur en voetballers van de Oisterwijkse Voetbalclubs,

Het weer wordt weer behoorlijk kouder en we gaan alweer richting de feestdagen. Tijdens de feestdagen is er al een aantal jaren een ijsbaan op De Kop van De Lind in Oisterwijk. Dit jaar onder een andere naam “Winter Village Oisterwijk” waar we de winterse dorpse gezelligheid weer in het centrum terug willen brengen voor jong & oud met mooie, maar vooral gezellige activiteiten voor iedereen.

Een van de vele activiteiten is Fluitketelschuiven, dit is een soort curling maar dan met fluitketels die verzwaard zijn en zo naar de stip geschoven worden. Dit is een heel mooie activiteit waar iedereen een hoop gezelligheid aan beleeft en waar je ook sportief me elkaar strijdt. “We Schuiven samen” en we dachten hier moeten we iets mee doen.

Aankomend jaar gaat er iets heugelijks gebeuren in Oisterwijk, de 3 voetbalclubs (R.K.S.V Oisterwijk, Taxandria en Sportvereniging Nevelo gaan fuseren en zal een mooie grote voetbalclub gaan worden.

Wat is er mooier om dit samen te schuiven? Uiteraard samen fluitketelschuiven!!!

Graag willen wij alle drie de voetbalclubs uitnodigen om op donderdag avond 4 januari vanaf 20:00 uur samen te gaan Fluitketelschuiven op Winter Village Oisterwijk. Wij stellen graag deze baan beschikbaar voor jullie club(s).

We kunnen zo’n 30 teams kwijt op zo’n avond, het zou natuurlijk fantastisch zijn als elke voetbalclub 10 teams aanlevert, de strijd aangaat met elkaar en na afloop de “de derde helft” nog een gezellige top avond heeft.

Uiteraard willen wij hier ook ons steentje aan bijdragen als Winter Village Oisterwijk, voor deze avond is er geen inschrijfgeld voor de teams, en daarbij willen we van iedere ingeleverde consumptie deze avond 25 eurocent aan de nieuwe Voetbalclub te schenken.

Wij hopen jullie enthousiast gemaakt te hebben over het fluitketelschuiven dit jaar en hopen jullie dan ook met veel plezier te mogen ontvangen op de kop van De Lind, tijdens Winter Village Oisterwijk 2017/2018.

Met vriendelijke winterse groet,

Team Winter Village Oisterwijk

Mark Verwey (Eethuys De Lind)
Mike Michels (Het Burgerhuys)