Activiteitencommissie

De activiteitencommissie (beter bekend onder de afkorting AC) streeft er naar zo veel mogelijk leuke activiteiten te organiseren binnen de voetbalclub SV Nevelo. En onder activiteit vallen veel dingen zoals: de seizoensopening en -afsluiting, pupil en elftal van de week, de derde helft, sinterklaasmiddag, diverse (indoor) voetbaltoernooien en zo nog veel meer.

De activiteiten worden georganiseerd door verschillende vrijwilligers binnen SV Nevelo. Een aantal van hen doet dit vanuit hun taken binnen de jeugdcommissie of de commissie De Derde Helft. Deze groep heeft gezamenlijk het heft in handen genomen om zowel de kantine als het sportveld te voorzien van nog meer gezelligheid.

Wij hebben inmiddels de activiteiten vastgelegd voor het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019. Aan de rechterkant vind je een linkje naar de activiteiten voor dit voetbalseizoen.

Tot snel bij een van de activiteiten!

Met vriendelijke groet,

De Activiteitencommissie van SV Nevelo