Speler van het seizoen 2015/2016

Speler van het Jaar 2015/2016

Tijdens de seizoensafsluiting is door de supportersclub de prijs voor Speler van het Jaar uitgereikt. Gedurende het seizoen heeft een vaste groep kenners de prestaties van de spelers van het eerste elftal beoordeeld. Dit leverde tijdens de winterstop al een eerste tussenstand op, maar pas aan het eind van het seizoen worden de echte prijzen verdeeld.

En de Speler van het Jaar is geworden... Max Monkel. Proficiat!

Winterkoning 2015/2016

De winterstop, het moment om terug te kijken naar de eerste seizoenshelft. Voor ons ook het moment om de tussenstand te bekijken voor de verkiezing van Speler van het Jaar uit onze selectie. Om daar een extra dimensie aan te geven, roepen we dit jaar een Winterkoning uit, degene die de afgelopen seizoenshelft het best zijn talenten heeft kunnen uiten voor onze vaandeldragers. 

Tijdens het het selectieweekend, wat afgelopen weekend heeft plaats gevonden, heeft de Supportersclub haar moment genomen om deze prijs uit te rijken. 

En de winnaar is ... Max Monkel. Gefelicteerd!

Zoals wij voetballiefhebbers weten, worden de prijzen aan het einde van het seizoen verdeeld. Afwachten dus of Max zijn prestaties kan vast houden, of zijn teamgenoten hem voorbij kunnen streven. 

Supportersclub SV Nevelo