Club van 100 Nieuws

Beste vrienden en sponsoren van de Club van 100,

Zoals elk jaar komt de Supportersclub an SV Nevelo aan het begin van het seizoen langs met de vraag om lid te worden van de Club van 100. Met deze opbrengsten willen we een bijdrage aan de club kunnen brengen. Hierbij willen wij u laten weten wat we met uw bijdrage hebben gedaan voor de club:

1: Nieuw padpack ten behoeven van het AED apparaat. Deze AED Padpak (AED batterij & AED elektroden in één) is geschikt voor alle modellen van de Heartsine AED productlijn. Deze AED Padpak heeft een levensduur van 4 jaren en zal na deze levensduur  of na gebruik vervangen dienen te worden.
2: Nieuwe mastvlaggen, vanwege het nieuwe logo van SV Nevelo.

Wij willen jullie hartelijk danken voor de bijdage.

Bestuur Supportersclub

Beste Sponsor & Lid van de Club van 100,

Via deze weg dankt het bestuur van de Supportersclub SV Nevelo jullie hartelijk voor een bijdrage aan de club van 100.

Dankzij jullie steun hebben wij ook dit jaar weer het een en ander kunnen verwezenlijken, namelijk:
- Nieuwe sfeerverlichting in de kantine, welke ook gedimd kunnen worden.
- Nieuwe brancard, voor de veiligheid van onze sportieve leden.

Onderstaand is te zien op welke plek je terug bent te vinden als sponsor op het bord van de club van 100 in de kantine. Daarnaast ook foto's van de doelen die we verwezenlijkt hebben.

Wij danken jullie!

Met sportieve & vriendelijke groet

Swen van Gils
Bestuur Supportersclub SV Nevelo

Vorig seizoen hebben we als supportersvereniging ons hard gemaakt voor de aanschaf van een AED-apparaat. We mogen wel zeggen dat we stiekem een beetje trots waren dat we dit doel binnen het seizoen gerealiseerd hadden. Het AED-apparaat ligt inmiddels bij Nevelo in de kantine en er zijn voldoende leden opgeleid om altijd een veilige situatie te creëren indien dit nodig is.

Waar we eerder dit seizoen bekend maakten de lat wat hoger te willen leggen, blijkt dat we ons doel moeten bijstellen.Wegens verschilende omstandigheden, lijkt het op dit moment niet haalbaar om met de inkomsten uit de club van 100 de dug-outs op de bijvelden te kunnen bekostingen. Dit heeft ons doen besluiten een ander doel te kiezen, namelijk nieuwe sfeer verlichting in de kantine. Een doel wat minder kosten met zich mee brengt, maar zeker zo effectief. Daar zal de Club van 100 (of in deze euro tijd eigenlijk de club van 25 euro) zich de rest van dit seizoen hard voor maken.

Inmiddels zijn we al een half seizoen op weg, maar gaan de bestuursleden van de supportersclub door met het benaderen van leden voor de club van 100. Een bijdrage aan de Club van 100 kost je 25 euro, maar daarmee werk je wel mee aan een betere sfeerverlichting in de kantine.

AED-cursus

Na de schenking van het AED-apparaat tijdens het 20-jarig bestaansfeest van de supportersclub van SV Nevelo heeft de supportersclub met financiele ondersteuning van het hoofdbestuur een 2-tal AED-cursussen ingepland. Maandag 24 en dinsdag 25 januari was de eerste groep aan de beurt. Maandag 31 januari en dinsdag 1 februari de tweede groep. 2 avonden van 19.00 tot 22.00 uur is er gezwoegd en gezweet om alle theorie onder de knie te krijgen, maar het resultaat mag er wezen. Het grootste gedeelte van de cursisten legde deze cursus met goed gevolg af.

Hieronder de namen van de deelnemers:

Tino Vermeulen, Bert van der Meer, Peter van Gils, Jasper Damen, Sander Damen, Bas de Witte, Jack van Haaren, Henk van den Anker, Fons van de Brekel, Rob van Engelen, Annemarie Jongen, Wil van de Mierde, Martijn van de Sande, Dion Stevens.

Namens de supportersvereniging van harte gefeliciteerd!

20 jaar supportersclubvereniging

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. De supportersvereniging bestond (bijna) 20 jaar en daarom hadden we als bestuur ons best gedaan om een gezellige feestavond te organiseren. De hele dag zijn we bezig geweest om van onze (toch wel grote) nevelo-kantine een sfeervolle ruimte te maken en persoonlijk vonden we dat dit best goed gelukt was.

In de uitnodiging hadden we al gezegd dat het thema hollandse gezelligheid zou zijn en daarom hadden we bedacht dat het wel leuk zou zijn om het "ik hou van Holland" spel na te spelen. We hadden Hanneke (de Mol) gestrikt om de avond te presenteren en zelf nog flink geoefend (al kwam dat helaas niet helemaal uit de verf). Maar goed dat mocht de pret niet drukken en het was gezellig. De winnaars mochten een leuke BLOND tas als hoofdprijs mee naar huis nemen en de verliezers moesten het doen met een zakje uien.

Rond 22.00 uur kwam er nog een klein buffet met wat lekkers om alvast een goede bodem te creeren voor de vele biertjes die nog zouden volgen. Onder een klein protest van de heren zijn eerst de dames gaan eten waarna de heren zich op de rest konden stortten.

Daarna begon de feestavond, wat voor de meeste inhield, gezellig kletsen en wat dansen met een drankje in de hand. Naar wat ik heb horen zeggen liepen de laatste om 04.30 uur de kantine uit. Zelf ben ik er rond 03.00 uur vandoor gegaan. Toen was het voor mij weer mooi geweest.

Al met al vonden we het een geslaagde en gezellige avond!

Dus namens het bestuur van de supportersvereniging willen we alle aanwezigen heel erg bedanken voor hun komst en de gezelligheid.

Sandra de Vocht (namens het hele bestuur)

Voor alle fotos kijk op: http://picasaweb.google.com/103230401520225959527/Nevelo?authkey=Gv1sRgCJ33yIqnmrCmIw&feat=directlink