Wedstrijdsecr. zondag

Wedstrijdsecretariaat seizoen 2013/2014

Ook dit jaar zijn de seniorenteams verantwoordelijk voor het vervullen van een aantal taken. Nevelo 3 t/m Nevelo 8 dienen iedere zondag te zorgen dat een vertegenwoordiger het wedstrijdsecretariaat bemant. Men mag onderling ruilen, maar het team dat op de bewuste datum vermeld staat is verantwoordelijk voor het leveren van iemand voor het wedstrijdsecretariaat.

Degene die aan de beurt is dient uiterlijk 9.00 uur aanwezig te zijn en te blijven tot de scheidsrechter die de laatste wedstrijd heeft gefloten, het wedstrijdformulier heeft getekend en alle bescheiden zijn afgewerkt. Bij een thuiswedstrijd van Nevelo 1 kan deze persoon vertrekken na het spelen van de wedstrijden van 12.00 uur.

De spelers van SV Nevelo 1 en 2 draaien geen wedstrijdsecretariaat maar bemannen bij toerbeurt op donderdag de bar in de kantine. De spelers van het zaterdagteam bemannen de bar na hun eigen wedstrijd. Het overzicht van de data waarop een team dit dient te verzorgen is te vinden via deze LINK. Indien een speeldag wordt afgelast vervalt de verplichting voor die dag.

Vragen/opmerkingen?
Ik hoor het graag als er vragen of opmerkingen zijn over hierboven beschreven zaken. Jullie kunnen mij mailen (seniorenzaken@svnevelo.nl) of s'avonds na werktijd even bellen (06 23 89 66 28).

Met vriendelijke groet,
Jochem Damen