Zondag 7 mei: Super Sunday bij SV Nevelo

Dit weekend is het D-day op Sportpark D'n Donk. Nevelo 5 strijdt om 12 uur in een rechtsstreeks duel met Best Vooruit 5 om de titel in de competitie. Op hetzelfde tijdstip start ook Nevelo 2 haar wedstrijd tegen Baardwijk 3. Voor Nevelo 2 staat de periodetitel in de 3e klasse op het spel.

Nevelo 5 op weg naar derde titel in zes jaar?
Om 12:00 uur start Nevelo 5 tegen Best Vooruit 5. Na 21 wedstrijden is het verschil slechts 1 punt tussen de twee ploegen, dit wel in het voordeel van Nevelo. Nevelo is bij een gelijkspel zeker van de titel in de 5e klasse. Best Vooruit heeft een overwinning nodig om zich op Sportpark D'n Donk te kunnen kronen tot kampioen. Op 13 november van het vorige kalenderjaar speelden beide ploegen in Best met 1-1 gelijk. Een zelfde resultaat zal voor de rood-witten deze zondag de titel opleveren.

Voor Nevelo 5 is het niet de eerste keer dat er gestreden wordt om de titel. Na de oprichting zes jaar geleden, strijdt het team bijna jaarlijks om de titel. Al twee maal eerder mocht er een kampioensschap gevierd worden. Twee keer eindigde het team ook nog eens op een tweede plaats. Het zal voor de hardwerkende selectie van Nevelo 5 een ultieme beloning zijn om de derde titel in zes jaar te kunnen pakken. Ook uw steun kunnen ze gebruiken. Op hun facebookpagina is er zelfs al een evenementje (klik) aangemaakt.

Uit de oude doos. Pakt Nevelo 5 dit seizoen opnieuw de titel?

Gaat het seizoen van Nevelo 2 nog iets langer door?
Nevelo 2 heeft het dit seizoen uitstekend gedaan. Na een twijfelachtige start van het jaar, begon het team van Toon Pennings vorm te krijgen en heeft het indruk gemaakt in de 3e klasse. Vanaf 30 oktober 2016 is het team inmiddels ongeslagen. In deze 14 wedstrijden-durende reeks werden 11 overwinningen en 3 gelijke spelen geboekt. Dat heeft vooral in de laatste, huidige periode een uitstekende uitgangspositie opgeleverd.

Met nog één wedstrijd te gaan staat Nevelo met '16 uit 6' bovenaan in de derde periode. Real Lunet (14 uit 6) en Nieuwkuijk (13 uit 6) zijn theoretisch gezien ook nog in de race voor de titel. Echter, heeft Nevelo het allemaal in de spreekwoordelijke eigen hand. Bij winst op Baardwijk 3 is het team van Toon verzekerd van de periode. In dat geval zal er nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse gespeeld mogen worden.

De wedstrijd van Nevelo 2 begint zondag om 12:00 uur op Sportpark D'n Donk. Baardwijk 3 is de tegenstander.

Reacties:

sjef jongen

07 mei 2017 - 14:50:29
Nevelo 2 proficiat met de 3e periode

sjef jongen

07 mei 2017 - 14:45:40
Ik dacht deze week al "de wedstrijd moet toch nog gespeeld worden "?

Joris van der Meer

05 mei 2017 - 00:58:11
Je hebt helemaal gelijk Sjef! Heb het aangepast.

Sjef Jongen

04 mei 2017 - 20:59:42
7 april ??? 7 mei denk ik !!!!