Wil jij graag een keer komen voetballen ???

Hallo jongens en meisjes,

Voetbalvereniging Nevelo is een bruisende vereniging waar diverse activiteiten georganiseerd worden voor de jeugd. Zo hebben we in de maanden mei en juni 2017 onze internationale jeugdtoernooien voor onze complete jeugd waaraan 92 teams zullen deelnemen. Een gedeelte van deze teams komt uit België, Engeland, Duitsland, Wit-Rusland, Ierland, Denemarken, Wales en Schotland! Tussen de toernooien in vindt meestal onze gezellige seizoensafsluiting plaats voor de gehele jeugd met diverse activiteiten!!!

Ben jij geboren in 2011, 2012 of begin 2013 en wil je een keer de sfeer komen proeven bij onze vereniging en kijken of voetballen jouw sport is? Dat kan ! We willen je namelijk uitnodigen voor een 2-tal proeftrainingen (je mag uiteraard ook aan 1 proeftraining deelnemen). Na die proeftrainingen heb je een beetje een idee wat het inhoudt om met je leeftijdsgenootjes te trainen. Ook zullen de trainers laten zien wat en hoe groot een minivoetbalveldje is. Als je bij de mini’s gaat voetballen dan ga je namelijk 1 maal in de 2 weken een minivoetbaltoernooitje tegen teams van andere voetbalclubs spelen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 18 mei 2017 : 18.00 uur tot 19.00 uur, proeftraining 1
Dinsdag 23 mei 2017 : 18.00 uur tot 19.00 uur, proeftraining 2

Deelname is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.
Kinderen die geboren zijn in 2010 mogen uiteraard ook komen trainen maar zijn volgens de regels van de KNVB dan al een F-pupil.

Mocht je je willen aanmelden voor één of beide data, dan kun je contact opnemen met onze Mini-coördinator Brandon Middelhof (06 – 28056872) of via mailadres: brandonmiddelhof@live.nl.
Ook voor vragen en opmerkingen kun je bij hem terecht.

Het gebruik van sportschoenen is toegestaan, m.a.w. voetbalschoenen zijn niet verplicht.

Groeten van de jeugdcommissie van SV Nevelo