TWEEDEHANDS MARKT BIJ SV NEVELO OP ZONDAG 11 JUNI

Alle leden kunnen zelf spullen verkopen. Zoek een plekje rondom de kantine,leg je handelswaar op een meegenomen kleedje of eventueel op een tafel. Staangeld 2 euro. Entree voor bezoekers 1 euro. Alle inkomsten vanuit entree en staangelden worden besteed aan sv Nevelo.

Tevens is er deze dag een “Kleedkamer veiling”Voor 50 euro kun je een kleedkamer huren.Op alle verzamelde handelswaar die inj deze kleedkamer wordt uitgestald wordt een bod gedaan.

De deur van iedere kleedkamer wordt even geopend voor een snelle blijk,vervolgens kan er op de inhoud worden geboden.

Als alle leden meedoen,betekent dat zo’n 500 kleedjes..... Als alle vaders, moeders, opa’s, oma’s,broertjes, zusjes, vrienden en kennissen langskomen wordt dit vast een heel gezellige Nevelo dag!

Weer eens iets anders dan een voetbaltoernooi!

Voor verdere informatie kunt U terecht bij ;

Annemarie Jongen 0135215633
Jos van de Mierden 0646518895
Wil van de Mierde 0626352655
Toon Pennings 0610424855

Het comiteè bestaat uit Huub Pennings, Piet van de Snepscheut, Wim van Hamont en Fons van Breekel!

Vrijwilligers kunnen zich bij alle bovengenoemde mensen aanmelden.