Steun Nevelo 2 in de strijd om promotie

Nevelo 2 wist gisteren de derde periodetitel veilig te stellen na een verdiende overwinning op Baardwijk 3. Op het hoofdveld won het team van trainer Toon Pennings met 5-0. Hiermee pakt 't tweede met 19 punten uit 7 wedstrijden overtuigend de derde periode.

Aanstaande zondag 14 mei zal de strijd om de promotie beginnen. De eerste te nemen horde is RKTVC 2 uit Tiel. Zij werden 2e in de 3e klasse F en wisten daarmee ook een plek in de promotiestrijd te bemachtigen. De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van SV Nevelo

Een mooie mogelijkheid om moeders een prachtig moederdagscadeautje te geven, daar het weerbericht voorlopig niet uitnodigt voor een middagje op het terras. De tribune is overdekt en anders kan een paraplu altijd de oplossing bieden om moeders haren droog te houden. Dus, een mooie kans om Moederdag gezellig te vieren bij SV Nevelo.

Tot zondag!

Nevelo 2 - RKTVC 2
Zondag 14 mei 2017, 12:00 uur
Sportpark D'n Donk

Reacties:

Sjef Jongen

11 mei 2017 - 20:35:02
Nou,Nou rustig aan maar Joris het was maar een vraag hoor

Bas nijhuis

11 mei 2017 - 20:34:32
Wie fluit zondag de wedstrijd

Joris van der Meer

10 mei 2017 - 14:00:44
Het is inmiddels geregeld en we mogen toch op het hoofdveld spelen Sjef. Dus het mag sowieso van de KNVB!

sjef jongen

09 mei 2017 - 15:08:42
Mag dit wel van de KNVB ?????