Reminder: FIFA-toernooi 1 april!

Aanstaande zaterdag is het zover. Dan staat de gehele Nevelo-dag in het teken van hét grote FIFA-toernooi. Na de derby van zondag wordt alles in het werk gezet om de kantine opnieuw vol te krijgen. Dit keer geen DJ achter een draaitafel, maar een dijk enthousiaste jeugd- en seniorenleden die strijden om de grote eer: FIFA-kampioen van Nevelo!

In de ochtend worden er nog diverse wedstrijden gespeeld op de velden van SV Nevelo. Als de jongste leden gedoucht zijn, zullen zij in de kantine een flinke bezetting aantreffen. Er zal gespeeld worden op in totaal 8 Playstations 4, welke geleend worden van diverse Nevelo-leden. Voor een ieder die aanwezig is vragen we bij deze alvast om voorzichtig met de spullen om te gaan. We stellen het natuurlijk op prijs dat deze Nevelo-leden hun apparatuur uit lenen om voor ons een leuke middag en avond te kunnen verzorgen.

De inschrijvingen lopen inmiddels voorspoedig. Voor de pupillen (tot en met de D) zijn er inmiddels al meer dan 36 aanmeldingen die op de zaterdagmiddag van 13:00 uur tm 17:00 uur mee zullen doen! Voor deze leeftijdscategorie is deelname gratis. Heb jij je nog niet opgegeven? Dan kan dat natuurlijk nog steeds! Stuur snel een berichtje naar Joris van der Meer (06-52117437) en zorg dat jij er zaterdagmiddag bij bent.

Voor degene die mee doet aan dit toernooi, is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn. Vanaf 12:45 uur kun je je in de kantine aanmelden bij de organisatie. Zorg dat je er op tijd bent, zodat we om 13:00 uur gelijk van start kunnen zijn.

Wat betreft de prijzen voor deze jongste leden, kan ik helaas nog weinig verklappen. Het enige wat ik kan zeggen is dat er voor de top 3 een leuke, smakelijke en verfrissende verrassing ligt te wachten. Voor de uiteindelijke winnaar komt daar nog een hele speciale prijs bovenop. Wat deze precies gaat zijn, zal zaterdag duidelijk worden.

In de avond is het dan de beurt aan de junioren en de senioren. Hiervoor laten de inschrijvingen nog enigszins op zich wachten. Tot nu toe hebben er om de nabij 16 leden aangegeven wel te zullen komen. We hopen natuurlijk dat dit aantal zich nog wat uitbreidt, zodat we ook 's avonds een gezellig toernooi kunnen neer zetten. Het toernooi begint om 18:00 uur en zal duren tot ongeveer 22:00 uur. Het inschrijfgeld voor dit toernooi is €5,- voor leden en €10 voor niet-leden. Tot nu toe is er een hoofdprijs te winnen van €50! Bij meer deelnemers zal deze prijs uiteraard hoger komen te liggen! Dus meld je nog snel aan!

Tot zover deze reminder. Nog snel even oefenen en dan tot zaterdag!