Pupil vd Week bij Nevelo 1 - Vlijmense Boys 1

Zondag 12 maart 2017, Sportpark D'n Donk

Een week geleden was Vlijmense Boys bij ons op het sportpark te gast. Ons vlaggenschip verwelkomde die dag naast de tegenstander ook weer een Pupil van de Week. Dit keer was Tije van Vugt de gelukkige en mocht hij de wedstrijd van dichtbij mee maken. Zelf spelend bij onze JO11-1 was hij natuurlijk maar al te trots om eens bij de 'grote jongens' mee te kijken. Hoe hij dit ervaren heeft? Dat kan hij natuurlijk het beste zelf aan u vertellen.

Op zondag 12 maart was het dan zover, ik mocht pupil van de week zijn bij Nevelo 1- Vlijmense Boys 1. Om 12.45 uur moest ik aanwezig zijn en kreeg ik een voetbal en een Nevelo Tenue, wat ik natuurlijk meteen aantrok. Ik mocht bij de bespreking zijn en hier werd de tactiek besproken die geheim was voor anderen! Hierna mocht ik de keeper inschieten en overspelen met de spelers.

Bij de aftrap mocht ik als eerste schitteren en een doelpunt maken. Nu mocht ik de wedstrijd bekijken en helaas hebben ze verloren met 0-2. Dit mocht de pret voor mij niet drukken, want ik heb een hele leuke, leerzame middag gehad. Ook werd mijn bal nog gesigneerd met alle handtekeningen van de spelers. Met als afsluiting nog een lekker frietje en AA drankje! Hartstikke bedankt.

Groetjes Tije

Het tenue dat Tije mocht ontvangen is gesponsord door Eethuys de Lind. De bloemen voor moeders zijn verzorgd door sponsor Agapanthe.

Een goede warming-up is het halve werk..

Voor de wedstrijd even de handjes schudden.

De eerste kans is voor Tije. Hij haalt uit en..

.. hij scoort!

In de rust nog even lachen voor de foto in de kantine.