Pupil vd Week bij Nevelo 1 - TGG 1

Zondag 30 april 2017, Sportpark D'n Donk

Afgelopen weekend kwam TGG1, de koploper in de 3e klasse C, op bezoek in Oisterwijk. Ons vlaggenschip is theoretisch gezien nog altijd in de race om rechtsstreekse degradatie te voorkomen. Met de wedstrijd tegen de lijstaanvoerder op het programma, leek het er op dat deze zondag degradatie een feit zou worden. Pupil van de Week Lucas van de Oetelaar mocht echter van dichtbij meemaken hoe de koploper over de knie ging bij de rood-witten. Hier is zijn verhaal.

Hoi, mijn naam is Lucas van den Oetelaar, 7 jaar en keeper van JO9-3.

Zondag 30 April mocht ik de Pupil van de week zijn bij de wedstrijd van Nevelo 1 tegen TGG 1.

Super spannend ! Samen met papa en mama werd ik door Hanneke ontvangen op de club.

Als pupil van de week kreeg ik een super gaaf keeperstenue gesponsord door Jeroen Kemers Installatietechniek en nog een mooie bal waar alle jongens uit het eerste hun handtekening op gingen zetten. Mama kreeg een mooie bos bloemen.

Ik mocht vervolgens bij de jongens in de kleedkamer zitten en mee de warming up doen.

Er werd nog aan me gevraagd of ik geluk bracht want Nevelo speelde tegen TGG en zij staan bovenaan!

Na de aftrap mocht ik in de dug-out gaan zitten bij de trainer en reserve spelers.  Nevelo kwam al snel op voorsprong ! Helaas raakte een speler van de tegenstander gewond en moest er zelfs een ambulance voor hem komen. De wedstrijd heeft toen een tijdje stil gelegen en toen heb ik met een paar spelers nog wat balletjes getrapt. Gelukkig kon de wedstrijd daarna weer verder gaan.

Uiteindelijk won Nevelo met 2-0 ! Super goed !

Ik kreeg nog lekker frietjes  om de dag af te sluiten. Het was een super leuke dag. Bedankt iedereen !

Ennuh… ik denk toch dat ik geluk breng, dus jongens van Nevelo 1; wanneer hebben jullie me weer nodig op de bank ?

Groetjes

Lucas van den Oetelaar

Kortom, een geslaagde dag voor onze Pupil van de Week. Het tenue en de bal zijn gesponsord door Jeroen Kremers Installatietechniek. De bloemen voor moeders werden verzorgd door Agapanthe.

Het is alweer de laatste Pupil van de Week van het jaar. Aangezien de Supportersclub er aan het eind van het seizoen mee stopt, is het ook de laatste Pupil van de Week vanuit de Supportersclub.

Namens de Supportersclub willen wij alle sponsoren bedanken die de afgelopen jaren dit prachtige initiatief met ons mogelijk hebben kunnen maken. Zonder jullie was dit niet gelukt. Nogmaals onze dank!

Tenslotte nog wat foto's van onze laatste Pupil van de Week.

Met de scheidsrechter én de wedstrijdbal het veld op.

De eerste kans is voor Lucas. Hier op weg naar het doel van TGG!

Scoren!

In de rust even op de foto voor in de kantine..