Pupil vd Week bij Nevelo 1 - CHC 1

Zondag 2 april 2017, Sportpark D'n Donk

Op 2 april jongstlede nam Nevelo 1 het in een rechtsstreekse degradatiekraker op tegen CHC 1. Beide teams konden de punten heel goed gebruiken om nog enige hoop te houden directe degradatie te kunnen voorkomen. Date van der Meer was dit maal de Pupil van de Week en mocht van dichtbij de degradatiestrijd volgen.

De middag begon voor Date met de wedstrijdbespreking, nadat hij met de spelers kennis had gemaakt. Daarna mocht hij mee naar de kleedkamer waar de spelers zich gingen omkleden en waar ze allemaal hun handtekening op een bal zetten, welke Date later de dag mee naar huis mocht nemen. Daarna was het tijd voor de warming-up.

Hierna begon de wedstrijd dan eindelijk. Date mocht aftrappen en liet meteen zien hoe Nevelo het vandaag moest doen: scoren! Het resterende deel van de wedstrijd volgde Date vanuit de dug-out, samen met de andere wisselspelers, trainer Antal en verzorgster Marloes. Ondanks het feit dat Nevelo uiteindelijk met een 2-3-nederlaag van het veld stapte, mocht het voor Date de sfeer niet verpesten. Hij heeft zichtbaar genoten van het feit dat hij met de 'grote jongens' mee mocht. Aan het eind van de middag stond er voor Date nog wat lekkers klaar in de kantine.

Naast de gesigneerde bal kreeg Date ook nog het Nevelo-tenue mee naar huis dat gesponsord werd door Joris v/d Pas Elektro. De bloemen voor thuis waren gesponsord door Agapanthe.

Tenslotte nog wat foto's van onze Pupil van de Week.

Een goede warming-up is het halve werk..

Luisterend naar aanvoerder Rens van Lissum in het bijzijn van grensrechter Bert van der Meer en keeper Max Monkel.

Vanaf de aftrap op naar het eerste doelpunt van de wedstrijd!

In de rust even nog even op de foto voor het plekje in de kantine!