Update: Nevelo 2 treft Zwaluw 2 in finale play-offs

In de finale voor promotie naar de 2e klasse treft Nevelo 2 in Zwaluw 2 een geduchte tegenstander. Hierbij kan het team van Toon Pennings alle steun gebruiken!

In verband met het Intents Festival kan er dit weekend geen wedstrijd gespeeld worden op Sportpark D'n Donk. Vandaar ook dat de wedstrijd verplaatst is. Op dinsdag 30 mei om 19:30 uur start op het hoofdveld van ons sportcomplex de eerste finale tussen Nevelo 2 en Zwaluw 2. Op maandag 5 juni is Nevelo 2 in Vught te gast bij Zwaluw.

Voor de winnaar van de dubbele confrontatie loont voor volgend jaar een plek in de 2e klasse reserve. De klasse waarin Zwaluw 2 dit seizoen met 12 punten uit 20 wedstrijden op een voorlaatste plaats eindigde.

In de vorige ronde was Nevelo 2 over twee duels te sterk voor RKTVC 2. Zwaluw was over twee duels een maatje te groot voor OSC'45 2.

Update: De return in Vught zal plaats vinden op maandag 5 juni, in plaats van het eerder vermelde zondag 4 juni.