Mini's

Hoi beste voetbalfan,

Bij voetbalvereniging SV Nevelo hebben wij voor de toekomstige voetbaltalentjes: de mini’s.

Dat wil zeggen de eerste kennismaking met het voetbalwereldje. Lekker spelenderwijs trainen met je leeftijdsgenootjes, leren omgaan met winnen en verliezen en leren om samen te werken. Ook gaan we ieder jaar een keer met bijna alle pupillen een uitstapje maken naar een voetbalwedstrijd van Willem II, wat altijd als supergaaf wordt beleefd. Ook bezoeken we soms andere sportwedstrijden, zoals bijvoorbeeld een basketbal- of ijshockeywedstrijd. In de maand mei wordt er altijd aan een paar grote toernooien bij andere clubs meegedaan. Aan het einde van de competitie hebben we altijd een gave seizoensafsluiting voor de kids.

Jongens en meisjes vanaf de leeftijd van 4,5 jaar kunnen geheel vrijblijvend een paar keer gezellig meetrainen bij onze club. De trainingen voor de mini’s zijn iedere woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.30 uur tot 10.30 uur. Graag wel vantevoren even overleg met de coordinator van de mini's (zie hieronder).

Ook spelen we om de twee weken op zaterdagmorgen een minitoernooi tegen andere voetbalclubs uit de omgeving. In een uurtje tijd wordt er met 4 tegen 4 op een klein veldje een aantal keer opgebokst tegen clubs uit Tilburg, Haaren of Udenhout.

Heb jij zin om een keer sfeer te komen proeven bij onze vereniging en je voetbalkunsten te vertonen op Sportpark D’n Donk? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar onderstaand mailadres. Bellen mag natuurlijk ook.

Hopelijk gauw tot ziens.

Maikel Verhagen
Coördinator mini’s (tegenwoordig genaamd JO7)
tel 06-15132760