Meisjesvoetbal bij SV Nevelo

Ben jij een meisje (leeftijd maakt niet uit) en vindt je voetballen leuk? kom dan lekker voetballen bij Sv Nevelo, de allerleukste en gezelligste vereniging van Oisterwijk.

Trek snel je stoute voetbalschoenen aan en kom onze meisjesafdeling versterken.

Bij ons voetballen meisjes van klein tot groot. Op dit moment hebben we 2 meisjesteams, namelijk een meisjes C-team en een meisjes B-team. Maar ook in onze E- en F- jeugd hebben we meisjes voetballen die nu nog samen met de jongens voetballen maar ook graag een meisjeselftal willen gaan vormen. Ben je geboren in 2005 of ben je jonger? kom dan ook geheel vrijblijvend een paar keer meetrainen.

Onze meisjes B en C voetballen op een heel veld en onze jonge meisjes voetballen nog op een half veld. We spelen per seizoen 2 competities, een najaars- en een voorjaarscompetitie. Dus als je het heel goed doet kan je zelfs 2x kampioen worden in 1 seizoen. Is dat niet VET?

Naast het competitievoetbal hebben we in de maand mei ook Internationale toernooien bij Sv Nevelo, waar diverse meisjeselftallen uit geheel Europa aan deelnemen.

Heb je nog nooit gevoetbald? Dat is geen probleem. Wij beschikken over zeer getalenteerde trainers die jullie alle kneepjes van het voetballen bijbrengen. Zij pakken het serieus aan, en ze verzinnen zelfs trucjes om je het juiste balgevoel bij te brengen. Wij trainen twee keer per week. Onze trainingen zijn op dinsdagavond en donderdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Misschien vind je het moeilijk om vooraf te bepalen of je het wel leuk vindt. Heb je nog nooit gevoetbald en wil je het eerst proberen? Dat is natuurlijk geen probleem. Je hoeft niet meteen te beslissen of je een heel seizoen meedoet. Je mag eerst een paar keer mee komen proeftrainen en dan beslissen of je lid wordt van onze bruisende vereniging.

Heb je zin gekregen? Kom dan langs bij Sv Nevelo en/of je kan contact opnemen met Ad Middelhof (tel 06-17443301).